Matematik

Rumfang

12. januar 2022 af Annabellarr - Niveau: 7. klasse
Hej jeg har problemer med at løse denne opg som i kan se på billedet her. Kunne i måske skrive hvordan man gør i a,b, c og c.

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2022 af ringstedLC

a)

\begin{align*} R\,\textup{cm}^3 &= l\,\textup{cm}\cdot b\,\textup{cm}\cdot h\,\textup{cm} \end{align*}

b)

\begin{align*} R\,\textup{L} &= l\,\textup{dm}\cdot b\,\textup{dm}\cdot h\,\textup{dm} \end{align*}

c)

\begin{align*} O\,\textup{cm}^2 &= \frac{R\,\textup{cm}^3}{h\,\textup{cm}} \end{align*}

d)

\begin{align*} h_\textup{vand}\cdot O\,\textup{cm}^2 &= 2800000\,\textup{cm}^3 \\ h_\textup{vand} &= \frac{2800000\,\textup{cm}^3}{O\,\textup{cm}^2} \end{align*}


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.