Matematik

Funktion

13. januar 2022 af magipayer - Niveau: C-niveau

Forstår ikke hvordan jeg skal løse opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2022 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2022 af mathon

                \small \begin{array}{llllll} \textup{L\o s}\\&& 60=20\cdot \left ( 1+r \right )^{15} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar 2022 af Quarr

r i procent

   r=(3^\frac{1}{15}-1)\cdot 100%

- - -

Ja

 


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.