Matematik

Bestem integral

20. januar 2022 af Simonew3 - Niveau: A-niveau

HJÆLP!
Skal løses i hånden. Hvad skal jeg gøre og hvordan skal den løses


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2022 af mathon

                             


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2022 af mathon

                             \begin{array}{llllll} \int_{0}^{\frac{\pi}{4}}\cos(2x)\mathrm{d}x=\left [ \frac{1}{2}\sin(2x) \right ]_0^{\frac{\pi}{4}} \end{array}


Svar #3
20. januar 2022 af Simonew3

Er virkelig håbøs med det her. Men er det ikke sådan her?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2022 af mathon

                             \begin{array}{llllll} \int_{0}^{\frac{\pi}{4}}\cos(2x)\mathrm{d}x=&\left [ \frac{1}{2}\sin(2x) \right ]_0^{\frac{\pi}{4}}=\frac{1}{2}\cdot \sin\left ( 2\cdot \frac{\pi}{4} \right )-\frac{1}{2}\cdot \sin\left ( 2\cdot 0 \right )=\\\\& \frac{1}{2}\cdot \sin\left ( \frac{\pi}{2} \right )-\frac{1}{2}\cdot 0=\frac{1}{2}\cdot 1=\frac{1}{2} \end{array}


Skriv et svar til: Bestem integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.