Fysik

energi

21. januar 2022 af vana78 (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der nogen der vil hjælp med den fysik opgave 

Vedhæftet fil: Mek.energi.pully.opg.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2022 af mathon

Hvad har du beregnet?


Svar #2
21. januar 2022 af vana78 (Slettet)

jeg har oploadet en word dok. jeg havde beregnet hvor meget den lille lod vokser med pot energi og hvor meget den stor lod mister


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2022 af mathon

Kan du generalisere det, som det efterspørges
i f) ?


Svar #4
21. januar 2022 af vana78 (Slettet)

forstår ik helt hvad du mener


Svar #5
21. januar 2022 af vana78 (Slettet)

hvordan beregner man loddernes fart lige før det store lod rammer gulvet


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. januar 2022 af mathon

                                   \small \begin{array}{lllllll} \frac{1}{2}\cdot M\cdot {v_M}^2=M\cdot g\cdot h_M\\\\ \frac{1}{2}\cdot {v_M}^2=g\cdot h_M\\\\ v_M=\sqrt{2\cdot g\cdot h_M}\\\\\\\\ \frac{1}{2}\cdot m\cdot {v_m}^2=M\cdot g\cdot h_M\\\\ {v_m}^2=2\cdot \frac{M}{m}\cdot g\cdot h_M\\\\ {v_m}=\sqrt{2\cdot \frac{M}{m}\cdot g\cdot h_M} \end{array}


Skriv et svar til: energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.