Kemi

pH beregninger

24. januar 2022 af matematikhaha - Niveau: Universitet/Videregående

spørgsmål vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{Til molberegning:}\\\\&& \begin{array}{|c|c|} \hline \textbf{stof}&\textbf{molmasse}\\ \hline K_2HPO_4&174.2\;\frac{g}{mol}\\ \hline Na_3PO_4&163.94\;\frac{g}{mol}\\ \hline \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2022 af mathon

                         \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&& c_{\, K_2HPO_4}=\frac{m/M}{V}\\\\ \textbf{b)}\\&& pH=pK_{a3}+\log\left ( \frac{n_{P{O_4}^{3-}}}{n_{HP{O_4}^{2-}}} \right ) \end{array}


Skriv et svar til: pH beregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.