Matematik

Funktioner

28. januar 2022 af detstramt - Niveau: B-niveau

Hejsa, jeg har brug for hjælp til a og b i denne opgave. 

Vedhæftet fil: 1348669.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2022 af mathon

Har du differentieret?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2022 af mathon

                                 \small \begin{array}{lllllll}\textbf{a)}\\&& \begin{array}{|c|c|}\hline \textup{funktion}&\textup{nulpunkt(er)}\\ \hline f(x)&-3.08112\\ \hline f{\, }'(x)&\left\{\begin{matrix} -1\\3 \end{matrix}\right.\\ \hline \end{array} \end{array}

fortegnsvariation
for \small f{\, }'(x)\textup{:}                       +            0            -         0           +
x-variation:          ___________-1___________3___________
ekstrema:                           \small \textup{lok max}              \small \textup{lok min}
monotoni
for \small f(x)\textup{:}                 \small \textup{voksende}              \small \textup{aftagende}             \small \textup{voksende}


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2022 af mathon

                                 \small \begin{array}{lllllll}\textbf{b)}\\&& \begin{array}{|c|c|c|} \hline x_o&f(x_o)&f{\, }'(x_o)\\ \hline 0&30&-9\\ \hline \end{array} \\\\&& t_1\textup{:}\quad y=f{\, }'(0)\cdot (x-0)+f{\, (0)}\\\\&&\quad \; \; \; \, y=-9 x+30 \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.