Matematik

tangent funktion i nspire

02. februar 2022 af MCS1 - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til at løse den her opgave i nspire

Vedhæftet fil: 4e.png

Svar #1
02. februar 2022 af MCS1


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2022 af mathon

                       \begin{array}{llllll} \textup{Define }N(t)=\frac{20414}{1+6.325\cdot e^{-0.378\cdot t}} +54349\\\\ \textup{tangentLine}\left ( N(t),t,4 \right ) \end{array}


Skriv et svar til: tangent funktion i nspire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.