Matematik

Her brug for hjælp

26. februar 2022 af ane278 - Niveau: C-niveau

.-)

Vedhæftet fil: hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2022 af mathon

         Brug passer, vinkelmåler og lineal som du lærte i folkeskolen
og
         kontrolberegn til sidst med cosinus-relationen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{kontrolberegninger:}\\& \textup{Opgave 2:}\\&&B=\cos^{-1}\left ( \frac{7.4^2+4^2-5.7^2}{2\cdot 7.4\cdot 4} \right )\\\\\\& \textup{Opgave 3:}\\&&a=\left (3^2+4^2-2\cdot3 \cdot 4\cdot \cos(54\degree) \right )^{0.5}\\\\&& B=\cos^{-1}\left ( \frac{3^2+a^2-4^2}{2\cdot 3\cdot a} \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2022 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{kontrolberegninger:}\\& \textup{Opgave 4:}\\&&&b=\left (a^2+c^2-2\cdot a\cdot c\cdot \cos(A) \right )^{0.5}\\&&\Downarrow\\&&& b=\left (2.5^2+3^2-2\cdot 2.5\cdot 3\cdot \cos(45\degree) \right )^{0.5} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. februar 2022 af mathon

\small \small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{kontrolberegninger:}\\& \textup{Opgave 5:}\\&&&b=\sin(B)\cdot \frac{c}{\sin(C)}\\&&\Downarrow\\&&& b=\sin(60\degree)\cdot \frac{6}{\sin(43\degree+60\degree)} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. februar 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll}\textup{Der m\aa \ foreligge en} \\ \textup{misforst\aa else. Det m\aa }\\\textup{v\ae re: beregn }b\textup{ med}\\\textup{5 decimaler:}\\\\ \textbf{kontrolberegninger:}\\& \textup{Opgave 6:}\\&&&b=\sin(B)\cdot \frac{c}{\sin(A+C)}\\&&\Downarrow\\&&& b=\sin(60\degree)\cdot \frac{6}{\sin(50\degree+60\degree)} \end{array}


Svar #6
27. februar 2022 af ane278

Tak for hjælpe men skal man ikke os tegne dem i geogebra

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. februar 2022 af mathon

Det kan du selvfølgelig.


Svar #8
27. februar 2022 af ane278

Kam man vælge og tegne dem på geogeba eller skrive dem sådan eller skal man gøre begge ting

Svar #9
27. februar 2022 af ane278

Kam man vælge og tegne dem på geogeba eller skrive dem sådan eller skal man gøre begge ting

Brugbart svar (0)

Svar #10
27. februar 2022 af ringstedLC

#6: Der står i opgaveteksterne, at du skal konstruere målfaste tegninger. Det kan gøres i GG.

Der står også, at du skal bruge konstruktionerne til at besvare spørgsmålene. Her kan værktøjerne i GG bruges. Husk forklaring!

Hvis du også laver kontrolberegningerne (og sammenligner) får du øvelse i brugen af trigonometri-formlerne.

NB. Du skriver (igen) en intetsigende titel.


Skriv et svar til: Her brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.