Matematik

Bestem f(0), f '(0) og ligning

05. marts 2022 af Augustwoc - Niveau: A-niveau

Nogen der ville hjælpe med den her opgaver jeg er gået lidt i stå.

Vedhæftet fil: Opgave 10.png

Svar #1
05. marts 2022 af Augustwoc


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2022 af ringstedLC

a) 

\begin{align*} f'(x) &= \bigl(x\cdot e^{-x}\bigr)'+\bigl(3x\bigr)' \\ &= \bigl(x\bigr)'\cdot e^{-x}+x\cdot \bigl(e^{-x}\bigr)'+\bigl(3x\bigr)' \\ f'(x) &=...\\ f'(0) &=\;? \end{align*}

Se diff.-kvotienterne i din FS. Du kan bestemme vel f(0).


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2022 af janhaa

b)

f(0) og f ' (0) =4

tangent;

y =4x


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2022 af ringstedLC

#3: f(0) = 4

øhh...


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. marts 2022 af janhaa

#3
b)

f(0) = 0

og f ' (0) =4

tangent;

y =4x

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. marts 2022 af janhaa

#5 #3
b)

f(0) = 0

og f ' (0) =4

tangent;

y =4x

Skriv et svar til: Bestem f(0), f '(0) og ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.