Matematik

funktion

06. marts 2022 af magipayer - Niveau: C-niveau

Er lidt forvirret fordi går jeg til opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2022 af Anders521

#0                                                                                                                                                                        a) Da y-aksen er parablens symmetriakse, kan facadens højde bestemmes ved f(0).                                        b) Find løsningerne til ligningen f(x) = 0. Træk løsningerne fra hinanden for således findes facadens bredde.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{sk\ae ring med}\\ \textup{x-aksen:}\\&& 0=-\frac{1}{20}x^2+45\\\\&& \frac{1}{20}x^2=45\\\\&& x^2=45\cdot 20=3^2\cdot 5\cdot 2^2\cdot 5=\left (2\cdot 3\cdot 5 \right )^2\\\\&&\left | x \right |=2\cdot 3\cdot 5=30\\\\&& x=\left\{\begin{matrix} -30\\30 \end{matrix}\right. \end{array}


Svar #4
07. marts 2022 af magipayer

.


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.