Kemi

PH beregninger

15. marts 2022 af johansen2094 - Niveau: C-niveau
Jeg står med en opg jeg er lidt blank på. Er der en der kan hjælp med de her opg a til k og gerne skære det ud Sp meget som muligt ???? virkelig mange tak

Svar #1
15. marts 2022 af johansen2094

Fil vedhæftet
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2022 af janhaa

d), e) , f), g) , h) 

allle disse løses med 

pH= -\log([H^+])


Svar #3
15. marts 2022 af johansen2094

Så det her ser rigtigt ud indtil videre ????
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. marts 2022 af janhaa

I) 

pOH = - log(0,1) = 1

pH = 13,0

j)

pH = -log(0,5) = 0,30

k)

[OH-]=0,4 M

pOH = 0,4 M

pH = 13,6


Svar #5
15. marts 2022 af johansen2094

hvad så med d til h hvordan der :D 


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. marts 2022 af janhaa

#3 Så det her ser rigtigt ud indtil videre ????

d) pH = 1,0

e) pH = 2,0

f) pH = 3,0

g) pH = 0,7,0

h) pH = 0,52


Skriv et svar til: PH beregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.