Fysik

Stangtennis opgave - Hjælp!

21. marts 2022 af studentsdu1 - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe mig følgende opgave? 

To knægte spiller stangtennis omkring en lodret stang med højden h = 2.5 m. Tennisbolden med inertien m= 60g er fastgjort til en snor medlænden l = 1.5 m. Den anden ende af snoren er fastgjort til stangenstop. Vi ser bort fra snorens masse. Begge drenge står i afstanden 1 m fra stangen på modsat side af stangen. En af drengene lægger an til en serv. Drengen sigter efter at levere serven så bolden laver en horisontalcirkulær bevægelse omkring stangen og rammer modstanderen i siden.

a) Hvilken højde fra jorden skal serven sendes fra?

b) Hvilken retning skal bolden serves i for at opnå det ønskede resultat?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. marts 2022 af Sveppalyf (Slettet)


Skriv et svar til: Stangtennis opgave - Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.