Matematik

Hjælp funktion

03. april 2022 af sarah27270 - Niveau: B-niveau

Hej,  jeg ved ikke hvordan jeg skal løse den her opgave

Håber i kan hjælpe mig 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2022 af ringstedLC

a) h(x) har en indre- og en ydre funktion. Den funktion du først "møder" i læseretningen er den ydre.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2022 af Jones2929

Et svar på opgaven er:

f(x) = ln(x), g(x) = 2x+4. Så får du den sammensatte funktion ved at indsætte g(x) inde i ln(x)

f(g(x)) = ln(g(x)) = ln(2x+4). 


Skriv et svar til: Hjælp funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.