Matematik

Formel

17. april 2022 af Fahad2700 - Niveau: 7. klasse

Hej 

Jeg har svært ved det følgende: 

Kan I skrive en formel, der kan bruges til at beregne antallet af centicubes, hvis I kender overfladearealet?

Mvh Fahad 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2022 af mathon

Det afhænger af, hvordan dine centicubes er sat sammen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2022 af mathon

Er de sat sammen i en enkeltlaget "stang"
har du
                       \begin{array}{llllll}&& O=5+5+(n-2)\cdot 4=10+(n-2)\cdot 4\\\\\textup{hvoraf:}\\&& n-2=\frac{O-10}{4}\\\\&& n=\frac{O-10}{4}+2=\frac{O-2}{4} \end{array}


Svar #3
17. april 2022 af Fahad2700

Ja de er sat sammen i en enkeltlaget "stang"


Svar #4
17. april 2022 af Fahad2700

De er sat sammen på denne måde, hvad er formlen så?

Har vedhæftet et billede af det

Vedhæftet fil:ck.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. april 2022 af SuneChr

For 13 dage siden fik du et svar på samme spørgsmål. Var der noget der, du ikke forstod dengang?


Svar #6
18. april 2022 af Fahad2700

Er det dit problem, hvis jeg stiller dette spørgsmål en gang til og nej denne opgave er ikke den samme, som jeg stillede for "13 dage" siden!


Svar #7
18. april 2022 af Fahad2700

Er det dit problem, hvis jeg stiller dette spørgsmål en gang til og nej denne opgave er ikke den samme, som jeg stillede for "13 dage" siden!


Skriv et svar til: Formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.