Matematik

Masse

18. maj 2022 af Gludrg - Niveau: C-niveau
Hej hvordan finder jeg massen af en trappe

Når 1m3 beton vejer 2.400kg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2022 af mathon

             \small \small \begin{array}{llllll} \textup{masse =volumen}\cdot \textup{massefylde}\\\\m=V\cdot \varrho \\\\m=V\cdot \left ( 2.400\;\mathrm{\frac{kg}{m^3}} \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Masse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.