Matematik

Funktioner

21. august 2022 af Adl9 - Niveau: A-niveau

AKut hjælp til nedestående opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2022 af ringstedLC

Slettet!


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2022 af ringstedLC

a) 

OmkOABC = 2 · 3 + 2 · f(3)

b)

- Omk(x) = ...

- løs Omk'(x) = 0


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.