Fysik

enhed

25. august 2022 af betibet - Niveau: B-niveau

Hej, nogle der kan fortælle mig, hvad jeg mangler at gøre for at få svaret til at være 420?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2022 af OliverHviid

Jeg ved ikke om jeg har misforstået det du ønsker svar på, men hvis du ganger dit resultat med 1027 får du ≈ 420, altså 4,196203*10-25*1027= 419,6203≈ 420


Svar #2
25. august 2022 af betibet

hvorfor ganger man med 10^27?

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2022 af OliverHviid

For at rykke kommaet to gange. Se f.eks.

2,2435*100=2,2435

2,2435*101= 22,435

2,2435*102= 224,35

2,2435*103= 2243,5

osv.


Svar #4
25. august 2022 af betibet

gud ja. :D tak for hjælpen

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. august 2022 af OliverHviid

Selv tak


Brugbart svar (1)

Svar #6
26. august 2022 af Sveppalyf (Slettet)

Hvad er det for en formel du bruger, og hvad er det du regner ud? Jeg kan se at det er noget med lyshastigheden og Plancks konstant. Mon ikke der er en eller anden enhedsfejl?


Skriv et svar til: enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.