Matematik

Beregn rumfanget af en terning af nyfalden sne, der vejer 10800 kg.

06. september 2022 af hej72

Hej der er et spørgesmål i min mat-aflevering som lyder sådan:

Beregn rumfanget af en terning af nyfalden sne, der vejer 10800 kg. 

Der er to terninger af is den ene er af sammenpresset sne og er 3m*3m*3m = 27m3 og vejer 10800kg

Vægten af den nyfalden sne er 50kg/m3

Ved ikke hvordan jeg løser detter, pls hjælp.


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textup{Volumen }\\&&V=\frac{10800\;\mathrm{kg}}{50\;\mathrm{\frac{kg}{m^3}}}=216\;\mathrm{m^3} \end{array}


Svar #2
06. september 2022 af hej72

Tak. det hjalp meget:)


Skriv et svar til: Beregn rumfanget af en terning af nyfalden sne, der vejer 10800 kg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.