Matematik

Differentiering og Associations loven

10. september 2022 af DoctorManhatten - Niveau: A-niveau

G1=f(ti)

G2=g(ti)

G3=h(ti)=G1-G2

(a*((G1-G2)*G1))=a*(G1*G1 - G2*G1)=a*(G1*G1) - a*(G2*G1)=a*G1*a*G1 - a*G2*a*G1

Lad os sige at jeg vil differentiere mht. G1

Er det kun den associerede del som jeg skal differentiere mht. G1.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2022 af peter lind

Du skal differentiere det andet led efter produktregelen a(G1'*G2 + G1*G2' Tilsvarende for det første led


Skriv et svar til: Differentiering og Associations loven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.