Matematik

omsætning

16. september 2022 af Mm98 - Niveau: A-niveau

Hvis en person omsætter for 100.000kr om måneden, og vedkommende får 20% af omsætningen, hvor meget ender personen så med? 

Vil I være søde at skrive, hvordan I regner dette ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2022 af mathon

             \small \begin{array}{llllll} \textup{Personen ender med:}&\left (100.000\;\mathrm{kr} \right )\cdot 0.20=20.000\;\mathrm{kr} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2022 af mathon

             \small \small \begin{array}{llllll} \textup{Personen ender med:}&\left (100\;000\;\mathrm{kr} \right )\cdot 0.20=20.000\;\mathrm{kr} \end{array}


Skriv et svar til: omsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.