Matematik

Forklar, hvad konstanten a betyder for udviklingen af antal trafikdræbte

25. september 2022 af Matej05 - Niveau: C-niveau
Håber, at en venlig sjæl kan hjælpe mig med at forklare hvordan jeg løser d og E en opgave. Vedhæfter lige opgaven.

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2022 af hjælpimatogkemi

For at bestemme det første halvår  - Skal du blot løse ligningen

f(x)=50

Det må blive 

x=6,178 


Svar #2
25. september 2022 af Matej05

Det er d og E som jeg har svært ved ??

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2022 af ringstedLC

d)

\begin{align*} y=f(x) &= a\,x+b \\ f(x+1) &= a\cdot (x+1)+b \\ &= a\,x+b+a \\ f(x+1) &= f(x)+a \end{align*}

Når x vokser med "1" vokser y med "a".

I opgaven er enhederne:

\begin{align*} f(x) &= a\cdot x+b \\ \textup{Trafikfikdrab}(\textup{\AA r}) &= \frac{\textup{Trafikdrab}}{\textup{\AA r}}\cdot\textup{\AA r}+\textup{Trafikdrab}_{2007} \\ &= \textup{Trafikdrab\,pr.\,\aa r}\cdot \textup{\AA r}+\textup{Trafikdrab}_{2007} \end{align*}

Tegn grafen med CAS og se, at dens hældning = a = Trafikdrab pr. år


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. september 2022 af ringstedLC

e) Når du laver regressionen i CAS vælges "punktplot" og "residualplot".


Skriv et svar til: Forklar, hvad konstanten a betyder for udviklingen af antal trafikdræbte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.