Matematik

Fordoblingskonstant spørgsmål

28. september 2022 af Alex619 - Niveau: C-niveau

Kan nogle hjælpe med det her spørgsmål?

Vedhæftet fil: mat spørgsmål 5.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2022 af PeterValberg

Ved x=0 er y=4
Og ved x=3 er y=8
Derfor er fordoblingskonstanten 3
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2022 af PeterValberg

Se eventuelt
https://youtu.be/WVgyrESkJB4
ved 41:11
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
28. september 2022 af Alex619

#1 Ved x=0 er y=4
Og ved x=3 er y=8
Derfor er fordoblingskonstanten 3

Tusind tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Fordoblingskonstant spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.