Matematik

Er omkredsen af denne her figur 15cm eller 16cm?

13. oktober 2022 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Er omkredsen af denne her figur 15cm eller 16cm?

Vedhæftet fil: omkreds.jpg

Svar #1
13. oktober 2022 af Mat3matik (Slettet)

Hele opgaven

Vedhæftet fil:omkreds2.jpg

Svar #2
13. oktober 2022 af Mat3matik (Slettet)

Hvor stor er omkredsen af figur n


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. oktober 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. oktober 2022 af ringstedLC

#0: Det grå kvadrat har sidelængden 1, ikke 1 cm.

#2: 

\begin{align*} \quad \textup{talt\,med\,uret\,fra\, \o verste\,venstre\,hj\o rne}: \\ O_{f_1} &= (1+{\color{Red} 1})+(1+{\color{Red} 1})+1+1+{\color{Red} 1}+{\color{Red} 1}=... \\ O_{f_2} &= (1+{\color{Red} 2})+(1+{\color{Red} 2})+1+1+{\color{Red} 2}+{\color{Red} 2}=... \\ O_{f_3} &= ...=... \\ O_{f_n} &= (1+{\color{Red} n})+... \\O_{f_n}&=... \end{align*}


Brugbart svar (2)

Svar #5
14. oktober 2022 af SuneChr

.SP 141020220049.PNG

Vedhæftet fil:SP 141020220049.PNG

Skriv et svar til: Er omkredsen af denne her figur 15cm eller 16cm?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.