Matematik

En terning har et rumfang på 125 cm3. Hvad er sidelængden?

28. oktober 2022 af cansu0042 - Niveau: 9. klasse

En terning har et rumfang på 125 cm3. Hvad er sidelængden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2022 af mathon

                        \small \small \small s=\sqrt[3]{125\;\mathrm{m} ^3}=\sqrt[3]{\left (5\;\mathrm{m} \right )^3}


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2022 af ringstedLC

\begin{align*} s &= \sqrt[3]{125\cdot \textup{cm}^3}=\sqrt[3]{125}\cdot \sqrt[3]{\textup{cm}\cdot \textup{cm}\cdot \textup{cm}}=... \end{align*}


Skriv et svar til: En terning har et rumfang på 125 cm3. Hvad er sidelængden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.