Matematik

Stokatisk variable

31. oktober 2022 af PierreNie - Niveau: A-niveau

Hej, jeg er igang med en aflvering i Maple og forstår ikke hvordan jeg skal lave denne opgave
Nogen der har lyst til at forklare?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2022 af Soeffi

#0. Indsætter billede.


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2022 af AMelev

X ~ b(20,0.24)

Jeg kender ikke Maple, men så vidt jeg kunne finde ud af:
P(X = j) = binpdf(n,p,j)
P(X ≤ j) = bincdf(n,p,j)
P(j ≤ X ≤ k) = P(X ≤ k) - P(X ≤ j-1) (der er muligvis en direkte "Mapleordre", men den kunne jeg ikke finde)


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2022 af Soeffi


Skriv et svar til: Stokatisk variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.