Matematik

Bestemmelse af Volume og Bredde af en ballon

01. november 2022 af ajayisfire (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe mig? det ville være en kæmpe hjælp :') kan ikke finde ud af hvad jeg skal gøre.

Vedhæftet fil: ballonvB.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2022 af mathon

I a) 
         Bruger du formlen for en drejning på 360° om x-aksen:

                                     \small V_x=\pi\cdot \int_{a}^{b}f(x)^2\,\mathrm{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2022 af mathon

I b)
         
 finder du den halve bredde ved at bestemme maksimum for f(x) i intervallet \small a\leq x\leq b


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&& \textup{Define }f(x)=0.126\cdot \left ( 45-x^{1.2} \right )\cdot x^{0.5}\mid0\leq x\leq 23\\\\&&V_x=\pi\cdot \int_{0}^{23}\left (f(x) \right )^2\,\mathrm{d}x \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. november 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\&& \textup{Define }f_m(x)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}\left ( f(x) \right )\\\\&&\frac{b}{2}=\textup{solve }\left ( f_m(x)=0 \textup{ and } 0\leq x\leq 23,x\right ) \end{array}


Skriv et svar til: Bestemmelse af Volume og Bredde af en ballon

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.