Matematik

eksponentiel funktioner

09. december 2022 af louiselykkegaard556 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Nogen der ved hvad der kendetegner eksponentiel udvikling?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2022 af inaktiv

Har du forsøgt at finde ud af det selv?


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2022 af ringstedLC

Udviklingen har den egenskab, at den ændres med en fast procentsats, når den uafhængige variabel (ofte tid) ændres med en fast størrelse.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2022 af Anders521

#0 Som følge af egenskaben nævnt i #2 er udviklingen enten streng voksende eller streng aftagende.  


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. december 2022 af mathon

                        \small y{\, }'\textup{ er ligefrem proportional med }y

                                            \small y{\, }'=k\cdot y


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. december 2022 af mathon

                        \small 1+r_y=a^{\, x_2-x_1}=a^{\Delta x}


Skriv et svar til: eksponentiel funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.