Matematik

Funktioner

11. december 2022 af Adl9 - Niveau: A-niveau

Har brug for hjælp til nedenstående opgave :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2022 af ringstedLC

a)

\begin{align*} f(x)=x^2\Rightarrow f(0) &= 0 \\ \Rightarrow g(0) &= 4\Rightarrow g(x)=x^2+\,... \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2022 af ringstedLC

b)

\begin{align*} f(x)=x^2\Rightarrow f(0) &= 0 \\ \Rightarrow h(2) &= 0\Rightarrow h(x)=(x-r_1)(x-r_2) \quad,\; \textup{formel (80)} \\ \Rightarrow h(x) &= ... \end{align*}


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.