Matematik

Er lidt i tvivl ved denne her

14. december 2022 af Excel10 - Niveau: 9. klasse

Jeg har lavet de 2 første, nr. 3 er jeg i tvivl


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2022 af Soeffi

#0. Indsætter billede.

3. Det kommer an på, om der menes procentpoint eller procentdel. Hvis der menes det sidste, så er det:...(28% - 18 %)/(18 %) = 10/18 = 0,55 = 55%


Skriv et svar til: Er lidt i tvivl ved denne her

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.