Matematik

tegn sitiuation i geogebra (vektorer)

23. januar kl. 12:04 af rqufu - Niveau: B-niveau

jeg er seriøst helt lost på hvordan man laver opgave D, nogen som kan hjælpe?


Svar #1
23. januar kl. 12:05 af rqufu

del opgaver a b og c (se vedhæft)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar kl. 21:00 af ringstedLC

c Du skal lige have "+4" med ind under kvadratrodstegnet i sidste linje.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar kl. 21:01 af ringstedLC

d I GG:

\begin{align*} a\!&:\!(4,2) \quad\textup{tegner vektor }a \end{align*}

da små bogstaver opfattes som vektorer og store (el. ingen) giver punkter.

Skal vektoren fx hedde:

\begin{align*} F_1\!&:\!\textup{vektor}\bigl((4,2)\bigr) \end{align*}

eller "omdøb" efter definitionen.

Læg mærke til at kommandoen kræver et punkt, derfor dobbeltparentes.

Begge tegner en vektor med startpunkt i (0,0). Ved summering af vektorer som i "c":

\begin{align*} &\,\textup{Parallelforskyd}(\,\textup{objekt,\;Vektor}\,) \\ &\,\textup{Parallelforskyd}(b,a)\quad \textup{kopierer vektor\,\textit{b} til vektor\,\textit{a}'s slutpunkt} \end{align*}


Skriv et svar til: tegn sitiuation i geogebra (vektorer)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.