Matematik

Guld til sidelængde

03. februar kl. 14:01 af Axelstad - Niveau: 10. klasse
jeg har 1 kg guld, som jeg skal have lavet om til en terning. Guldet har en massefylde er 19,3 gram/cm3

hvad er sidelængderne så? sider lidt fast i dette spørgsmål

svaret om gerne helst være på 2 dicimaler

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar kl. 14:23 af mathon

Beregn først rumfanget.

Sidelængden er den tredje rod af rumfanget.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar kl. 18:10 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{massefylde: }\rho\,(\textup{rho}) &= \frac{\textup{masse}}{\textup{rumfang}} \\ \rho &= \frac{m}{R}\Rightarrow R=\frac{m}{\rho } \\ s &= \sqrt[3]{R} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar kl. 09:05 af vitus123

ja


Skriv et svar til: Guld til sidelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.