Matematik

passende variabler

21. februar 2023 af nina5348 - Niveau: A-niveau

heyy, har en opgave jeg har svært ved, kan i hjælpe?

opgavebeskrivelse:

Et firma har i 2013 en årlig omsætning på 25 mio. kr. Firmaet forventer, at omsætningen øges med 5% p.a. i årene frem mod 2020. Indfør passende variable, og benyt firmaets forventninger til at opstille et udtryk, der beskriver udviklingen i firmaets årlige omsætning som funktion af tiden efter 2013. 

tak på forhånd :))


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2023 af SuneChr

f (x) = 25·106·1,05x
x = 0  for året   2013
x = 1  for året   2014
...


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2023 af peter lind

variable

omsætning år i

rentefod


Skriv et svar til: passende variabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.