Matematik
Areal og bestemt intergral
Hej
Er der nogle, som kan hjælpe mig med denne opgave?
På forhånd tak for hjælpen
Svar #3
05. marts 2023 af cecilie1606
Jeg kender godt formlen, men jeg er ikke helt med på hvordan jeg konkret bruger den?
Svar #5
05. marts 2023 af cecilie1606
Vil det sige man i nr. 1 indsætter arealet i formlen eller hvordan. Jeg ved godt at int. grænsen viser figurens x-værdier men arealet skal vel på en eller måde indsættes i formlen eller hvordan?
Svar #6
05. marts 2023 af Anders521
#5 Bemærk, at med
1. haves ∫-22 f(x) dx = ∫-20 f(x) dx + ∫02 f(x) dx 2. haves ∫04 f(x) dx = ∫02 f(x) dx + ∫24 f(x) dx 3. haves ∫-24 f(x) dx = ∫-20 f(x) dx + ∫02 f(x) dx + ∫24 f(x) dx
Svar #7
05. marts 2023 af cecilie1606
Svar #8
05. marts 2023 af Anders521
#7
Det bestemte integrale ∫-22 f(x) dx kan fortolkes som arealet mellem grafen for funktionen f og x-aksen. Og ud fra figuren kan den bestemmes ved at lægge to andre integraler sammen, nemlig ∫-20 f(x) dx og ∫02 f(x) dx, hvor ∫-20 f(x) dx = 4 og ∫02 f(x) dx = 7. Lægger du tallene sammen får du det bestemte integrale ∫-22 f(x) dx.
Skriv et svar til: Areal og bestemt intergral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

