Matematik

brug for opgave med lidt vektor

19. marts kl. 15:45 af Sofia0294 - Niveau: A-niveau

Hejsa allesammen, sidder fast i denne vektor opgave som jeg har siddet med længe. Håber der er nogen der kan hjælpe mig med denne opgave. se gerne vedhæftet fil. 

Vedhæftet fil: opg 8.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts kl. 15:47 af mathon


Svar #2
19. marts kl. 16:01 af Sofia0294

hvilken formler skal man bruge i a, b og c?


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. marts kl. 16:16 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{a)}\\&& \left | \overrightarrow{b} \right |\cdot 240+\left | \overrightarrow{c} \right |\cdot 240 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. marts kl. 17:31 af ringstedLC

b)

\begin{align*} h &= a_2+b_2+c_2 &&,\,\vec{a}=\binom{a_1}{a_2}\,\textup{osv.} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. marts kl. 17:40 af ringstedLC

c)

\begin{align*} \vec{a}\cdot \vec{b} &= |\vec{a} |\cdot |\vec{b} |\cdot \cos(v)&&,\;\textup{formel (107)} \\ \alpha &= \cos^{-1}\!\left (\frac{\vec{b}\cdot \vec{c}}{|\vec{b} |\cdot |\vec{c} |} \right ) \\ v &= 180^{\circ}-\alpha=...^{\circ} \end{align*}

Vedhæftet fil:_0.png

Skriv et svar til: brug for opgave med lidt vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.