Matematik

Areal

03. april 2023 af Bize - Niveau: 7. klasse
Hvordan regner man sidelængde af en kvadrat hvis arealet er 49cm?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2023 af peter lind

Brug at for et kvadrat gælder at sidelængden i anden potens er arealet


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2023 af ringstedLC

\begin{align*} A_{kvadrat} &= s^2 \\ s &= \sqrt{A_{kvadrat}} \end{align*}

Enheden for arealet er cm2. Brug "x2-knappen" i værktøjslinjen.

\begin{align*} s &= \sqrt{A_{kvadrat}} \\ \textup{cm} &= \sqrt{\textup{cm}^2} \end{align*}


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.