Matematik

bredde ved jordoverfladen

19. april 2023 af magipayer - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med a og b er helt lost.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2023 af SuneChr

Rødderne.
Formel for buelængde.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2023 af MentorMath

a) 

Vi har oplyst, at buen følger den positive del af grafen for funktion.

Først findes x-koordinaterne til grafens skæringer med x-aksen, f(x) = 0.

f(x) = 0 ⇔ 

x = -91,2531 eller x = 91,2531.

Buens bredde ved havoverfladen:

91,2531 - (-91,2531) = 182,506.

Altså er buens bredde bestemt til at være 182,5 m ved havoverfladen.


Skriv et svar til: bredde ved jordoverfladen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.