Matematik

Spørgsmål

18. maj 2023 af Christianjensen11 - Niveau: B-niveau

Jeg har fået 02-02 i årskarakter, og skal til skritflig eksamen, jeg ved jeg får 00. Har jeg så dumpet matematik b?


Svar #1
18. maj 2023 af Christianjensen11

Ps, jeg afslutter det i år

Brugbart svar (1)

Svar #2
18. maj 2023 af StoreNord

Hvad med et lyn-kursus?


Svar #3
18. maj 2023 af Christianjensen11

Hvis jeg dumper mat b, så må jeg søge nogle nye uddannelsesveje. Men er jeg dumpet mat, hvis jeg får 00 til skriftlig eksaminen? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2023 af Quarr

Hvad har du svært ved indenfor matematik?

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. maj 2023 af StoreNord

Hvad med et lyn-kursus?
Hvornår er skriftlig eksamen?
Er et 3-tal ikke nok til at bestå?

2+3=5          5:2=2½=3


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. maj 2023 af Quarr

Han må have skriftlig eksamen i næste uge.

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. maj 2023 af StoreNord

Hvornår i næste uge?


Svar #8
18. maj 2023 af Christianjensen11

Jeg har den skriftlige eksamen næste uge (onsdag) 

Jeg har tænkt meget på et lynkursus, og det har jeg takket pænt nej tak til. Jeg må bare søge nogle nye uddannelsesveje


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. maj 2023 af StoreNord

Onsdag.
Der er da ellers 4 hele døgn at arbejde i. Du har jo osse OS!


Skriv et svar til: Spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.