Matematik

Bevis differentialkvotienten for √x.

13. juni 2023 af Hans2004 - Niveau: B-niveau

Må gerne forklare hvert trin 

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2023 af Anders521


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juni 2023 af peter lind

sæt g(x) = h(x) = kvrod(x)

så er f(x) = g(x)*h(x) = x  x>0

Brug produktreglen på dette


Skriv et svar til: Bevis differentialkvotienten for √x.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.