Matematik
Er grafen tegnet korrekt?
23. august 2023 af
hfstudentt
-
Niveau: C-niveau
Hejsa.
En opgave lyder således: “Tegn grafen for y1 og y2 i samme koordinatsystem.
Graferne skal tegnes i hånden og på ternet papir.”
Det er disse to grafer jeg skal tegne: y1= 3x + 1 og y2 = 2x + 5
Jeg har forsøgt at tegne dem i hånden, men er ikke sikker på at det er korrekt gjordt. Har nemlig prøvet ag tjekke efter ved at tegne grafens ind i Geogebra, men har bare svært ved at få det til at hænge sammen, da min graf bliver ret skæv ift. hvordan x og y-værdierne skal være placeret.
Billede er vedhæftet af mit forsøg.
På forhånd mange tak :-)
En opgave lyder således: “Tegn grafen for y1 og y2 i samme koordinatsystem.
Graferne skal tegnes i hånden og på ternet papir.”
Det er disse to grafer jeg skal tegne: y1= 3x + 1 og y2 = 2x + 5
Jeg har forsøgt at tegne dem i hånden, men er ikke sikker på at det er korrekt gjordt. Har nemlig prøvet ag tjekke efter ved at tegne grafens ind i Geogebra, men har bare svært ved at få det til at hænge sammen, da min graf bliver ret skæv ift. hvordan x og y-værdierne skal være placeret.
Billede er vedhæftet af mit forsøg.
På forhånd mange tak :-)
Vedhæftet fil: IMG_8940.jpeg
Skriv et svar til: Er grafen tegnet korrekt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
