Matematik

Hvor meget er Peters normalvægt større end Gerts normalvægt

08. oktober 2023 af Stanzi - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg er så langt

y Peter - y Gert

0.9*(x+10-100)-0.9*(x-100)

Hvad skal jeg så?

Isolere x?

Vh :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2023 af peter lind


Svar #2
08. oktober 2023 af Stanzi

?

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2023 af peter lind

regne det ud


Svar #4
08. oktober 2023 af Stanzi

9.

Er Peters normalvægt så 9 gange større end Gerts?

Eller hvordan skriver man det matematisk korrekt? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2023 af peter lind

0.9*(x+10-100)-0.9*(x-100) = 0,9*x+0,9*10+0,9*100 -0,9*x+0,9*100 = ?


Svar #6
08. oktober 2023 af Stanzi

Jeg regner sådanne her:

0.9*(x+10-100)-0.9*(x-100)

0.9*(x-90)-0.9*(x-100)

0,9x-81-0,9x+90

0,9x+9-0,9x

9

Er det så ikke 9?


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. oktober 2023 af ringstedLC

#0

y Peter - y Gert

0.9*(x+10-100)-0.9*(x-100)

#4

... 9 gange større end Gerts?

a)

\begin{align*} \textup{Forskel (i kg)} &= y_P-y_G \\ &= 0.9\cdot (x_P-100)-0.9\cdot (x_G-100) \\ &= 0.9\cdot \Bigl(\bigl(x_G+10\bigr)-100-(x_G-100)\Bigr) \\ &= 0.9\cdot \bigl(x_G+10-100-x_G+100\bigr) \\ \textup{Forskel} &= 0.9\cdot 10=9\,\textup{(kg)} \\ \end{align*}


Svar #8
08. oktober 2023 af Stanzi

Ok.

Mange tak :)


Skriv et svar til: Hvor meget er Peters normalvægt større end Gerts normalvægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.