Matematik

opgave 2 funktionsanalyse tænker jeg

18. januar kl. 15:54 af rubyan - Niveau: A-niveau

Hejsa er der nogle som kan hjælpe mig med at løse disse opgaver på skærmbilledet


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar kl. 16:16 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar kl. 16:18 af peter lind

a) aflæs værdierne på x-aksen

b) Løs ligningen f'(x) = 1


Svar #3
18. januar kl. 20:53 af rubyan

#2

a) aflæs værdierne på x-aksen

b) Løs ligningen f'(x) = 1

kan jeg bruge L'Hôpitals regel til at aflæs værdierne eller hvordan jeg forstår ikke rigtig


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar kl. 21:28 af peter lind

Der bruger du bare dine øjne


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. januar kl. 22:21 af M2023

#3. a) Løs f2(x1) = 50 og g(x2) = 50.


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. januar kl. 13:56 af M2023

#0. a) solve(-0.00001·x^4+0.0026·x^3-0.2·x^2+5.58·x-34.2=50): x1 = 78,7

solve((-0.0088·x^3+0.25·x^2+31·x-1100)/(x-110)=50): x2 = 79,8


Svar #7
19. januar kl. 22:18 af rubyan

#6

#0. a) solve(-0.00001·x^4+0.0026·x^3-0.2·x^2+5.58·x-34.2=50): x1 = 78,7

solve((-0.0088·x^3+0.25·x^2+31·x-1100)/(x-110)=50): x2 = 79,8

kan du også hjælpe med b er det som peter skrive for f' mærke af 1 da jeg synes selv at jeg får nogle tal som ikke giver meningen- 


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. januar kl. 22:33 af M2023

#7. b) solve(d(-0.00001·x4+0.0026·x3-0.2·x2+5.58·x-34.2)/dx = 1)  x = 59,8


Svar #9
20. januar kl. 13:56 af rubyan

#8

#7. b) solve(d(-0.00001·x4+0.0026·x3-0.2·x2+5.58·x-34.2)/dx = 1)  x = 59,8

hvad er d og dx 


Brugbart svar (0)

Svar #10
20. januar kl. 16:23 af M2023

#9. Det skal være:

solve(\frac{d}{dx}(-0.00001\cdot x^4+0.0026\cdot x^3-0.2\cdot x^2+5.58\cdot x-34.2) = 1)


Skriv et svar til: opgave 2 funktionsanalyse tænker jeg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.