Matematik

Hvordan fortolker i dette spørgsmål?

19. august 2024 af MagnusPins - Niveau: B-niveau

Løs ligningen f(x)=h(x). 

Løs uligheden f(x)<h(x).

Hvordan skal man løse dette? skal man aflæse hvord x-skær eller noget helt andet


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2024 af StoreNord

Du skal finde skæringspunkternes x-værdier samt
fortælle, for hvilke x-intervaller, f < h.
Det ser ud til, at det ene interval er uendeligt (i hvert fal i den ene ende).  :-)

Der skal ikke d i hvor.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. august 2024 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2024 af mathon

\begin{array}{lllllll} \textbf{Sk\ae ring:}\\& x=\left\{\begin{matrix}-6\\? \\? \end{matrix}\right. \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. august 2024 af mathon

\begin{array}{lllllll} \textbf{x-intervaller:}\\& x\in\left\{\begin{matrix}\[-\infty;-6\[ \\ \]?;?\[ \end{matrix}\right. \end{}


Skriv et svar til: Hvordan fortolker i dette spørgsmål?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.