Kemi

Kemi og wordmat beregninger

19. september 2024 af hfstudentt - Niveau: B-niveau

Nogen der ved, hvorfor min wordmat bare slet ikke gider at hverken beregne eller løse ligning i kemi. Fx denne vedhæftet - min wordmat nægter at løse den


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2024 af mathon

https://media.studieportalen.dk/forums/files/2093777.png


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2024 af mathon

                       \begin{array}{llllllll} [NO_2]=\left( \left(0.0032\;\mathrm{M} \right )\cdot \left(0.12\;\mathrm{M} \right )\right )^{0.5}=0.0196\;\mathrm{M} \end{}

Måske er Wordmat ikke "født med" at kunne regne med enheder.
Måske er de kantede parenteser "ikke acceptable" i indtastningen.


Skriv et svar til: Kemi og wordmat beregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.