Fysik

Acceleration for et tog efter 50 sekunder

11. oktober 2024 af Denstuderende25 - Niveau: A-niveau

Hej SP

Jeg sidder lidt fast med dette spørgsmål:
Hvor langt fra stationen har toget kørt efter 50 sekunder? 

Jeg har også fået en excelfil med nogle værdier er skal bruges til denne opgave.

Håber nogen kan hjælpe. 
Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2024 af mathon

Du har i omregningen fra km/h til m/s divideret med 36 i stedet for med 3.6.


Svar #2
11. oktober 2024 af Denstuderende25

#1

Du har i omregningen fra km/h til m/s divideret med 36 i stedet for med 3.6.

Tak for opmærksomheden. Har ændret det nu.


Svar #3
11. oktober 2024 af Denstuderende25

#2
#1

Du har i omregningen fra km/h til m/s divideret med 36 i stedet for med 3.6.

Tak for opmærksomheden. Har ændret det nu, men har stadig brug for hjælp til opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. oktober 2024 af ringstedLC

I din regression har du byttet om på tid og hastighed.

- Lav regression på kolonne A og C, og afsæt A som x-værdier.

- Integrer funktionen og beregn det bestemte integral fra 0 til 50.

Arealet af det røde område er lig med den tilbagelagte strækning.

Vedhæftet fil:_0.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. oktober 2024 af mathon

                   \begin{array}{llllll} s(t)=\int_{0}^{50}\left(v_0+a\cdot t \right )\mathrm{d}t \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. oktober 2024 af mathon

#5
       Hvis accelerationen er konstant!


Svar #7
12. oktober 2024 af Denstuderende25

#5

                   \begin{array}{llllll} s(t)=\int_{0}^{50}\left(v_0+a\cdot t \right )\mathrm{d}t \end{}

Tusinde tak for hjælp begge to. Fik løst den med den samme formel før jeg så at du havde svaret :)


Skriv et svar til: Acceleration for et tog efter 50 sekunder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.