Kemi

Beregning af hvilespænding

13. december 2024 af Bumbum113 - Niveau: A-niveau

Jeg skal beregne elektrodepotentialet for reaktionen som ses i nedenstående billede. Jeg får opgivet følgende oplysninger 

E°=-0,22 V

R= 8,31451 J·mol -1·K -1

T= 25 grader

z=7

F=9,65·104 C·mol -1

og [MnO4-]=1,00 M og pH= 9

Jeg har gjort som vist i nedenstående billede men får forkert svar. Svaret skal være 0,12 V, så nogen der vil hjælpe og se hvad jeg har gjort forker. Jeg har også vedhæftet opgavebeskrivelsen, det er opgave C


Svar #1
13. december 2024 af Bumbum113

Her er hvad jeg har gjort 


Skriv et svar til: Beregning af hvilespænding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.