Matematik

Areal beskrevet ved forskrift

15. august 2025 af Oliviaaa0 - Niveau: A-niveau

Hej, jeg forstår ikke helt  opgave b i denne opgave. Kan nogen hjælpe?

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. august 2025 af mathon


Svar #2
15. august 2025 af Oliviaaa0

Hej, jeg kan ikke se, om du har skrevet noget? Der er kun et billede af selve opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. august 2025 af mathon

\textbf{b)}

      Da trekant PQR er retvinklet, er dens areal lig med 


                        A=\tfrac{1}{2}\cdot katete_1\cdot katete_2

                        \begin{array}{lllllll} A=&\tfrac{1}{2}\cdot x\cdot f(x)\\\\& \tfrac{1}{2}\cdot x\cdot(-0.5x+4)\\\\& -0.25x^2+2x\qquad 0<x<8 \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. august 2025 af mathon

Bør naturligvis noteres

                                             \begin{array}{lllllll} A(x)= -0.25x^2+2x\qquad 0<x<8 \end{}


Svar #5
16. august 2025 af Oliviaaa0

Tak for svar!

Skriv et svar til: Areal beskrevet ved forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.