Matematik

trigometriske funktioner

12. april 2011 af tomassongirl (Slettet)

 hej

jeg har vedhæftet opgaven kan ikke rigtig finde ud af den. Håber nogen kan hjælpe


Svar #1
12. april 2011 af tomassongirl (Slettet)

 her er den

Vedhæftet fil:mat opgave .doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2011 af mathon

    a)
                             ymin = -2           ymax = 2

    b)
                             y = A·sin(ω·t+β)

                             A = 2
                           
                             ω = 2π/T

                             T = 2π/ω = 2π/(0,5) = 4π

    c)                      0,9528 < t < 3,0472


Svar #3
12. april 2011 af tomassongirl (Slettet)

 ved ikke om det er et dumt spørgsmål men hvordan finder du 2 og -2 i a)

samt jeg heller ikke helt forstår c)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. april 2011 af mathon

                        -1 ≤ sin((1/2)t-1) ≤ 1

                        -2 ≤ 2·sin((1/2)t-1) ≤ 2


Svar #5
12. april 2011 af tomassongirl (Slettet)

 tak :D


Svar #6
14. april 2011 af tomassongirl (Slettet)

 hvordan fandt du ud af c) ?


Skriv et svar til: trigometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.