Matematik

Variable

19. april 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Å=p*t*e

Å=Prisen for et årsforbrug i kr.

p=er apparatets effekt i kilo-watt

e=prisen for 1 kwh

t=brugstiden i timer per år.

b Hvilke bogstaver er variable, for dig som forbruger? er det ikke t?

A skriv med ord hvad formlen udtrykker? Er det ikke bare, at skrive hvad der er konstanter, og hvad der er variable.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2011 af NejTilSvampe

Formlen fortæller dig at Årsforbruget er proportional med tiden.


Svar #2
19. april 2011 af pige24 (Slettet)

Tak.Men med hensyn til variable, er det ikke kun t der er variable?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2011 af NejTilSvampe

Å er vel også varierende =)


Skriv et svar til: Variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.