Matematik

Funktioner

27. april 2011 af boesse (Slettet)

 To funktioner f og g er givet ved
f (x)= x2−7x+16 og g(x)= x+1.

Løs ligningen f (x)= g(x) .

Nogle der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Hvad er det helt præcist du ikke kan? Sæt f(x) = g(x) og løs den tilhørende 2.gradsligning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Altså:

x2−7x+16 = x+1 <=> x2-8x+15 = 0

Værsgo at løse. :)


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.