Matematik

areal

11. maj 2011 af omii1234 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 tegningen til højre viser en husgavl.

Beregn gavlens areal med de angine mål. 

3,9 M. Højden er: 3,5 M og Bredden er : 2,25M


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2011 af MissZaza (Slettet)

er det en trekants areal eller hvad er det?


Svar #2
11. maj 2011 af omii1234 (Slettet)

 det er en hus


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2011 af MissZaza (Slettet)

 er det så en trekant?

hvis det er så:

h: højde

g: grundlinje

A: areal

A=en halv * h * g


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2011 af MissZaza (Slettet)

 hvis det er en trapez så skal du bruge:

A= en halv * h * (a+b)

er det parallelogram: A= h*g


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2011 af NejTilSvampe

 tror det er en firkant og en trekant... 

#0 - du tager summen af arealerne. dvs.

find arealet af trekanten, og læg det sammen med arealet af firkanten.


Svar #6
11. maj 2011 af omii1234 (Slettet)

 alså pluse det sammen


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. maj 2011 af MissZaza (Slettet)

 ja du skal plus dem sammen :-)


Svar #8
11. maj 2011 af omii1234 (Slettet)

skal jeg sige A= en halv *1,5*3,9 eller hvad


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. maj 2011 af NejTilSvampe

 #6 - plus er ikke et udsagnsord, man kan ikke sige "at plusse" i det danske sprog. - Men ja, jeg mener du skal sige; "arealet af den ene trekant plus arealet af den anden trekant."

#8 - kan godt lide du skriver "en halv" i ord, men resten i decimal tal :p fyi  ½ = 0,5

Men hvad er det for et areal du finder der? vi har ligesom ikke målene, det er dig der har det.


Brugbart svar (0)

Svar #10
11. maj 2011 af MissZaza (Slettet)

du skal finde arealet først. 

når du har gjort det så skal du bare lægge det sammen med arealet af firkanten. 


Svar #11
11. maj 2011 af omii1234 (Slettet)

 ved du hvad for nogle tal det er jeg skal gange


Brugbart svar (0)

Svar #12
11. maj 2011 af Krabasken (Slettet)

# 9

Ordet "plusse" er helt legitimt i det danske sprog

Se ordnet.dk


Brugbart svar (0)

Svar #13
11. maj 2011 af Krabasken (Slettet)

# 0

- Hvorfor må vi ikke se tegningen - ?


Brugbart svar (0)

Svar #14
11. maj 2011 af NejTilSvampe

 #12 - ja men det er ikke et udsagnsord.


Skriv et svar til: areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.